Dijous, 2 de maig de 2024

Blaumut arrossega unes 450 persones al Talarn Music Experience

El grup afirma estar sorprès per la bona acollida i la proximitat de la gent del Pallars

Redacció 31 de juliol de 2016 a les 13:23
El concert de Blaumut, ha estat, sense dubtes, un dels èxits del festival Talarn Music Experience, organitzat per Lo Quiosc. En total, unes 450 persones han omplert el magnífic entorn, corejant, cantant i ballant sota la coneguda música del grup de folk, pop i tocs clàssics i d'autor. Segons l'organització, aquesta concert ha estat un "èxit", ja que l'ambient també ha acompanyat en una nit de dissabte única. 

Pel que fa al públic, s'hi ha pogut veure gent de totes les edats. Un ambient proper i distès, que ha fet gaudir de la proximitat amb els músics i la complicitat que s'ha generat entre cançó i cançó. Això ha fet que, tant el grup com els fans teixissin una forta connexió de seguida, i que Blaumut, fins i tot, es manifestés sorprès, per trobar-se en un entorn tan diferent de l'habitual. 

En aquest concert, però, l'organització ha hagut de desplegar totes les seves capacitats. La gran quantitat de públic ha obligat a coordinar el servei de pàrking, la cuina i les barres del petit festival, que en moments s'han vist desbordades, però que s'han sabut reconduir. De fet, ningú s'esperava tanta participació en aquesta primera edició del festival. 

Una nit, doncs, de màxims en tots els sentits, en què Blaumut ha entrat en connexió amb el Pallars, i els ciutadans d'aquestes comarques amb el conegut grup. Una nit de música, de vibracions i per recordar. 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació