Dijous, 2 de maig de 2024

Blaumut omplirà la nit de dissabte del Talarn Music Experience

El grup espera omplir el recinte, en un dia de calor per gaudir a la fresca

Redacció 30 de juliol de 2016 a les 17:46

Blaumut


La combinació de folk, pop, música clàssica i cançó d'autor del grup Blaumut arribarà aquest dissabte al Pallars. De fet, aquest concert serà el protagonista de la nit a Lo Quiosc, al Talarn Music Experience. Un festival de petit format que, durant els dos dies que porta en marxa, ja ha demostrat la seva capacitat per acostar el talent musical a l'Alt Pirineu. 

El grup de Manel Pedrós, Oriol Aymat i Xavi de la Iglesia serà, doncs, el màxim exponent de la nit, en un concert que espera aplegar més de 200 persones, i que promet despertar emocions, fent vibrar el públic més fidel, però també aquells que els vulguin conèixer tot gaudint de l'espectacular entorn. Una atmosfera màgica, en la línia dels dos darrers concerts que, segons l'organització, han fet cantar i ballar el públic com mai.

Blaumut saltarà a l'escenari a partir de mitjanit. Fins que s'obrin les portes, però, encara es podran acabar de comprar les últimes entrades a taquilla a un preu de 21 euros. Finalment, l'últim concert del Talarn Music Festival serà diumenge, amb Mikel Erentxun.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació