Dijous, 2 de maig de 2024

Encant, música i força, al concert de SanJosex i Xarim Aresté a Lo Quiosc

Les quatre gotes de la nit no aconsegueixen frenar el Talarn Music Experience

Redacció 30 de juliol de 2016 a les 11:03

Encantador escenari de Lo Quiosc al Talarn Music Experience Foto: Cedida.


SanJosex i Xarim Aresté no han decebut aquest divendres al Talarn Music Experience. En un doble concert en aquest espai tan especial, i davant de més de 100 persones, els dos artistes ho han donat tot, transmetent l'emoció de les seves guitarres i la força de les seves veus. 

El concert ha donat el tret de sortida de la mà del cantant i arquitecte Carles San José, conegut com a SanJosex, que amb la seva carisma i simpatia ràpidament s'ha guanyat el públic. Aquest ha introduït les cançons amb la gràcia de qui sap parlar amb humor, i el públic s'hi ha bolcat, cantant i ballant entre forts aplaudiments. 

Després d'acompanyar el grup SanJosex a la guitarra elèctrica, Xarim Aresté ha saltat a l'escenari en solitari. El concert ha començat a la 1.30 de la matinada, donant-ho tot, malgrat les quatre gotes que han obligat a parar l'actuació durant deu minuts. A la tornada ha sonat Posseït per la guitarra, i cançons del seu nou disc "La Rosada". 

Aresté, però, ha marxat del Talarn Music Experience amb una sorpresa.  A l'acabar, una antiga professora de literatura ha donat l'anècdota de la nit. Aquesta ha aparegut, il·lusionada, entre el públic, i els dos s'han retrobat, contents de tornar-se a veure de nou. 




 

Concert d'aquest dissabte al Talarn Music Experience Foto: Cedida.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació