Dijous, 2 de maig de 2024

SanJosex i Xarim Aresté, protagonistes de la nit al Talarn Music Experience

Els dos grups saltaran a l'encantador escenari de Lo Quiosc després de l'espectacular actuació d'Adrià Puntí

Redacció 29 de juliol de 2016 a les 18:31

Sanjosex
 

SanJosex i Xarim Aresté seran els protagonistes, aquest divendres, del Talarn Music Experience. Després d'una primera nit apoteòsica de la mà d'Adrià Puntí, aquest dos grups saltaran a l'escenari a partir de les 23.30 hores, per omplir l'espai amb les difernts sonoritats de les seves guitarres.

De fet, i tal com apuntava l'organització de Lo Quiosc, les característiques de l'escenari i la proximitat amb els artistes són uns dels elements més destacats d'aquest petit festival. Unes actuacions que, per altra banda, ajuden a acostar la música a les comarques del Pirineu, omplint la comarca de grups, moltes vegades, majoritàriament metropolites.

De moment, les primeres valoracions del festival estan sent molt positives, i espera que durant el cap de setmana els concerts programats siguin d'èxit. Les entrades pels dos concerts d'aquest divendres es poden aconseguir a taquilla per 20 euros, així com les de Blaumut, el proper dissabte per un preu de 21 euros, i Mikel Erentxun, diumenge, per 22 euros. 
 

Xarim Aresté Foto: Xarim Aresté

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació