Dissabte, 20 d'abril de 2024

Disset joves es formen al Pallars Jussà com a monitors de lleure

Pilar Cases considera “important" aquesta formació, ja que aporta "valor afegit"

Redacció 29 de juliol de 2016 a les 16:24

Monitors que s'han format al Pallars Jussà. Foto: Consell Comarcal del Pallar Jussà.


Un total de 17 joves del Pallars Jussà han superat l'etapa lectiva del curs de Monitors de Lleure Infantil i Juvenil que s'ha realitzat a Tremp. Aquest, adreçat a majors de 18 anys, té com a objectiu que els alumnes assoleixin una formació específica i coneguin les eines necessàries per a accedir a les tasques a realitzar com a monitor. Per això, s'assegura el coneixement de recursos sobre infància, joventut i animació, i se'ls fa reflexionar sobre els elements que intervenen en el temps de lleure dels més joves.

El curs ha estat organitzat per l’Oficina Jove del Pallars Jussà i impartit per docents de la Creu Roja, i ha incòs 150 hores lectives en què s’han impartit matèries tan diverses com la sociologia, el respecte per la natura, la pedagogia o el joc. A partir d’ara, els nois i noies que hi han participat tenen dos anys per superar l’etapa de pràctiques, imprescindibles per tal d’obtenir el títol que els acredita oficialment com a monitors de lleure. 

Segons la consellera de Joventut del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Pilar Cases, és “important” que els joves es formin, ja que això reforça el teixit associatiu de la comarca i aporta “valor afegit” i “qualitat humana” a una tasca, moltes vegades, voluntària.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació