Dijous, 2 de maig de 2024

Més de 250 persones embogeixen amb Adrià Puntí al Talarn Music Experience

El Pallars viu un concert emocionant i ple de vibracions organitzat per Lo Quiosc | Adrià Puntí surt a l'escenari i ho dóna tot amb cançons noves i antigues

Aida Morales 29 de juliol de 2016 a les 10:16

Concert d'Adrià Puntí a Lo Quiosc Foto: Cedida.


Èxit, bogeria i emocions. El concert d'Adrià Puntí que ha donat el tret d'inici al Talarn Music Experience organitzat per Lo Quiosc ha deixat el llistó altíssim. De fet, unes 250 persones han omplert aquest característic indret, que s'ha anat contagiant de música i sonoritat, repassant algunes de les noves cançons de l'emblemàtic Adrià Puntí, amb altres hits de la seva història. 

Puntí ha saltat a l'escenari acompanyat pels músics de la Rauten Blues Band, començant amb cançons menys conegudes, algunes fins i tot d'altres artistes, a partir de les quals ha accelerat els motors amb temes de l'últim disc "El boig del telèfon roig". En aquest moment, el públic d'empeus ha aplaudit i corejat, amb temes com Esbrina o La clau de girar el taller, cançó que li ha donat el tremi Enderroc al millor disc català de l'any 2015. En aquest moment, Puntí ha explicat la història de com es va inspirar en aquesta cançó. 

El fet més característic del festival, però, i una de les coses que més ha agradat ha estat la proximitat amb l'artista. Fans d'arreu de Catalunya, i alguns dels quals també estrangers, han volgut veure aquest artista, a qui gairebé han pogut tocar des dels peus de l'escenari. 

Un concert de llàgrimes als ulls, emocions i transcendència, en que Puntí, després de 20 anys, ha tornat al Pallars i ho ha fet amb tota la seva força.

Acte seguit, l'espectacle ha continuat amb dos grups de la comarca, que han continuat ambientant la nit pallaresa, tot posant final a un festival que s'allargarà fins diumenge, amb un cartell de luxe en què, fins el 31 de juliol, es podrà veure a SanJosex, Xarim Aresté, Blaumut i Mikel Erentxun. 


 

Concert d'Adrià Puntí a Lo Quiosc Foto: Cedida.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació