Dijous, 25 d'abril de 2024

L'Ecomuseu organitza pastures amb ramat, visites a patrimoni i activitats d'estiu

El museu vol doblar els 8.000 turistes que rep anualment

Redacció 28 de juliol de 2016 a les 16:56

Una de les activitats Foto: Ecomuseu


L'Ecomuseu de les Valls d'Àneu ha programat, per aquest estiu, tot un conjunt d'activitats que es poden realitzar en família o de manera individual, i que integren visites guiades, exposicions i accions teatralitzades. Entre aquestes, destaquen les pastures de cabres amb família per l'entorn de Gavàs, la visita a la seva formatgeria, o convertir-se en soldat per una nit, descobrint els búnquers de la Guingueta. 

Tot això es podrà realitzar fins el 31 d'agost, conjuntament amb la ruta turística patrimonial “Joc de Dames”, que planteja un recorregut per cinc monuments emblemàtics del romànic del Pallars, a través dels personatges que van ser-ne els protagonistes. En aquest punt, el visitant pot veure el castell i la canònica de Mur, el monestir de Santa Maria de Gerri de la Sal, el de Sant Pere de Burgal i l'església de Santa Maria d'Àneu. 

Amb totes aquestes activitats, el museu vol doblar els 8.000 turistes que rep anualment, majoritàriament de Catalunya i l'estat espanyol, tot i que també de França, Alemanya, Bèlgica, Israel, Austràlia, EUA i el Japó. 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació