Divendres, 26 d'abril de 2024

El 50% dels joves del Pallars Jussà que fan el curs d'agroalimentació troben feina

La valoració dels alumnes és molt positiva

Redacció 27 de juliol de 2016 a les 18:59

Joves participants en el curs Foto: CC Pallars Jussà


Vuit dels 15 joves que han participat en el programa Integrals de Garantia Juvenil de Transformació Agroalimentària del Pallars Jussà ja han trobat feina. La major part, segons el Consell Comarcal de la comarca, en el sector agroalimentari, tot i tres han tornat al sistema educatiu i al setembre iniciaran un altre cicle formatiu. 

Després de 200 hores, aquest dimecres s'han donat els diplomes als alumnes. Ha estat de la mà del president del Consell, Constantí Aranda, que ha destacat l'èxit del projecte i la necessitat de donar continuïtat a aquest tipus d'iniciatives que, segons assegura, “suposen una gran oportunitat per als joves de cara a consolidar un projecte de vida”. 

El programa ha inclòs una part teòrica, així com pràctiques en empreses i acompanyament i orientació. Entre els joves, per altra banda, s'ha teixit una bona cohesió de grup, participant en esdeveniments de caràcter social com curses populars, tallers per a infants o el recapte d'aliments. De fet, ells mateixos han expressat la seva satisfacció per haver participat en el projecte, ja que consideren que han sortit formats i preparats per encarar el món laboral. 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació