Dijous, 2 de maig de 2024

Retorn d'Adrià Puntí al Pallars, per inaugurar el Talarn Music Experience

El músic feia 20 anys que no tocava en aquesta zona en solitari | L'organització preveu un concert altament concorregut

Aida Morales 28 de juliol de 2016 a les 06:00
Adrià Puntí serà l'estrella que inaugurarà, aquest dijous 28 de juliol, el Talarn Music Experience, un festival situat a Lo Quiosc, que té la voluntat de donar vida al Pallars, dinamitzar les activitats culturals al territori i oferir un ampli ventall d'oportunitats a la zona. 

Serà després que faci 20 anys que l'artista no actua en solitari en aquesta comarca. Un retorn desitjat, ple de màgia i que preveu deixar el llistó ben alt per a la resta de concerts. Segons els organitzadors, les expectatives del conjunt del festival són molt bones, sobretot per l'oportunitat que aporta a la població del territori de poder gaudir de grans concerts a un preu assequible. I és que Puntí és tota una llegenda, i veure'l en un entorn com el de Lo Quiosc, de ben segur que no deixarà indiferent. 

De moment, segons han informat els organitzadors, s'estan venent amb rapidesa totes les entrades pel concert, tot i que s'espera que se'n puguin comprar algunes a taquilla hores abans de l'actuació. L'entrada per assistir al concert de Puntí és de 28 euros, i tocarà acompanyat dels músics de la Rauten Blues Band. 

El festival Talarn Music Experience, però, no acaba aquí, sinó que comptarà amb un destacat cartell de concerts fins el 31 de juliol. Entre aquests, es podrà veure a SanJosex, Xarim Aresté, Blaumut i Mikel Erentxun. 

Les entrades dels diferents concerts es poden comprar a Ticket Master o Atrápalo, i també hi haurà disponibilitat a la taquilla, si és que encara no s'han exhaurit. Pel que fa als preus, seran de 20 euros la de Sanjosex i Xarim Aresté, 21 euros la de Blaumut i 22 euros la de Mikel Erentxun. L'aforament de Lo Quiosc és de 350 persones i promet ser tota una experiència.
 

Fes-te soci/a de Pallars Digital!
 

Cartell definitiu del Talarn Music Experience. Foto: Lo Quiosc

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació