Divendres, 10 de maig de 2024

Bones vibracions a només 48 hores del Talarn Music Experience

Els organitzadors aposten per la qualitat i destaquen l'oportunitat de les actuacions que es proposen | Les entrades estaran a la venda fins el dia dels concerts

Aida Morales 26 de juliol de 2016 a les 16:19

Adrià Puntí, cap de cartell del Talarn Music Experience Foto: Adrià Puntí


Motors en marxa a Lo Quiosc, quan només queden 48 hores per la primera edició del Talarn Music Experience, el festival de música que s'estrena aquest proper 28 de juliol en aquest emplaçament. De fet, la seva primera edició compta amb un cartell de luxe, amb artistes de renom com Adrià Puntí, SanJosex, Xarim Aresté, Blaumut i Mikel Erentxun, que ompliran la sonoritat de l'espai fins el 31 de juliol. 

En declaracions a Pallars Digital, els organitzadors del festival han afirmat que, a hores d'ara, les previsions són positives. "Com a primera edició, de moment les nostres vibracions són molt bones", han declarat. En aquest sentit, han reconegut que no es poden comparar amb festivals com el Cruïlla o el Doctor Music, però precisament l'encant de l'espai i la seva particularitat fan que el Talarn Music Experience pugui destacar en altres àmbits: "Volem qualitat, no quantitat". 

Segons han remarcat, la voluntat dels organitzadors és posar les bases d'un festival d'alçada, però a preus assumibles i que creixi esglaonadament. I en aquest sentit, donar sortida als amants de la música, així com a seguidors dels artistes al Pirineu de Lleida, que moltes vegades s'han de desplaçar a la capital catalana o a grans ciutats per poder gaudir dels seus grups predilectes. En aquest sentit, segons han dit, esperen una important afluència de públic del Pallars o comarques veïnes, tot i que no descarten que també s'hi acostin fans dels artistes de la resta de Catalunya. 

Ara per ara, han especificat, encara es poden comprar les entrades dels diferents concerts a Ticket Master o Atrápalo, i també hi haurà disponibilitat a la taquilla, si és que encara no s'han exhaurit. De fet, han explicat, a partir d'aquest dimecres es començaran a vendre entrades a la taquilla de Lo Quiosc, on es podran adquirir fins hores abans del concert. Allà mateix, han indicat, també serà on es validaran. 

Pel que fa als preus de les entrades a taquilla, seran de 28 euros la de l'Adrià Puntí, 20 euros la de Sanjosex i Xarim Aresté, 21 euros la de Blaumut i 22 euros la de Mikel Erentxun. L'aforament de Lo Quiosc és de 350 persones i promet ser tota una experiència.

La iniciativa respon a la voluntat de donar vida al Pallars, dinamitzar les activitats culturals al territori, i oferir un ventall més ampli d'oportunitats a la zona. El diari Pallars Digital és un dels principals patrocinadors del festival, juntament amb DGenginyeria, Estrella Damm i l'Ajuntament de Talarn. Pel que fa als concerts, aniran precedits per grups locals, com Maritrini y algún sicario, Songbird, TrastoCATs, i el duo format per Rosa Bringué i Aleix Caballé, que actuaran com a teloners. 
 

Fes-te soci/a de Pallars Digital!
 

Cartell definitiu del Talarn Music Experience. Foto: Lo Quiosc

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació