Divendres, 19 d'abril de 2024

Tres botigues del Pallars, finalistes del Concurs d'aparadors del FeMAP

El jurat ha seleccionat 12 establiments de diferents comarques

Redacció 25 de juliol de 2016 a les 14:26
Les botigues El Bosc, Brifor i Nina, de la Pobla de Segur i Tremp, han estat seleccionades entre les dotze finalistes que passen a l'última fase del Concurs d'aparadors del Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP). Aquest concurs s'organitza per segon any consecutiu, per implicar els comerciants en la temàtica de la música antiga. 

En total, enguany hi han participat una cinquantena d'establiments de diverses localitats on té lloc el festival, vint més que en la primera edició. Per valorar els aparadors es van crear quatre jurats territorials dividits per les diferents comarques, que han anat avaluant els aparadors, la seva relació amb la música antiga, la visibilitat, l'originalitat, l'estètica i la disposició dels elements. 

Les dotze botigues finalistes opten a emportar-se 600 euros d'un primer premi, 400 del segon o 200 del tercer. Aquestes  són TessArt (Andorra la Vella), Vima (La Seu d’Urgell), Fusteria (La Seu d’Urgell), Casa Lladó (Berga), Farràs des de 1910 (Berga), Ingrid Munt (Berga), El Bosc (La Pobla de Segur), Brifor (Pobla de Segur), Nina (Tremp), Stil Biel (Puigcerdà), Màgia de Tinta (Puigcerdà) i la perruqueria Venus (Ripoll). A més tots els participants del concurs poden optar al premi de les xarxes socials on resultarà premiada la fotografia de l’aparador amb més “likes”.  L’establiment guardonat en aquesta modalitat s’emportarà un lot de productes locals. 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació