Dissabte, 20 d'abril de 2024

​L'Esbaiola't ven més de 6.700 entrades i amplia activitats

L'aforament del festival supera el 77%

Redacció 25 de juliol de 2016 a les 13:23
El festival Esbaiola't, que ha finalitzat aquest diumenge a Esterri d'Àneu, ha donat l'edició per finalitzada amb amb el 77,13% d'aforament. Es tracta de 6.708 entrades venudes de les 8.697 ques es van ofertar, un èxit de participació que reconforta els organitzadors en un festival ple d'espectacles que, enguany, ha comptat amb 24 actuacions. 

Els organitzadors, l'Ajuntament d'Esterri i la Baldufa, valoren positivament les xifres ja que suposen un increment d’espectadors del 12 % respecte l'any passat. En total, 15 companyies professionals, més 9 del territori han omplert el poble de divendres a diumenge, en un cap de setmana molt atapeït, en què les propostes per a nens de 6 mesos fins a adults s'han anat combinant.

De fet, el codirector artístic, Carles Pijuan, ha destacat el bon ambient que s'ha viscut durant el festival. En aquest, tot i l’increment de visitants, no hi ha hagut aglomeracions destacables. De cara al desè aniversari del festival, la intenció és consolidar una programació innovadora i per a totes les edats. 

En aquesta edició, l'Esbaiola't ha apostat per oferir un ventall més variat dels espectacles en funció de les edats a les quals es dirigeixen. L'organització ha dedicat una especial atenció als nens de 0 a 5 anys, amb espectacles especialitzats en aquestes edats, però també ha programat propostes per a tots els públics. EL festival s'allargarà durant tot el cap de setmana.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació