Dissabte, 27 d'abril de 2024

​Més espectacles especialitzats en primera infància al 9è Esbaiola't

Molts de les propostes que participaran al certamen són de companyies d'arts escèniques premiades a nivell internacional

Redacció 23 de juliol de 2016 a les 10:24

L'Esbaiola't atrau públic de procedències i edats ben diverses. Foto: Oriol Riart


La 9a edició del festival Esbaiola't ha arrencat aquest divendres a Esterri d'Àneu amb més varietat d'espectacles que en altres anys, sempre amb la qualitat artística que caracteritza el certamen. La Baldufa, companyia que s'encarrega de la direcció artística del festival, ha seleccionat setze companyies professionals d'arts escèniques i nou propostes del territori de cultura popular, dansa i arts escèniques, que faran de l'Esbaiola't un cap de setmana d'activitat artística frenètica.

Molts dels espectacles que participen al certamen són de companyies premiades a nivell internacional. Així mateix, el festival familiar oferirà enguany més espectacles especialitzats en primera infància. També hi haurà més activitat al carrer i gratuïta, amb l'objectiu de poder assumir el gran nombre d'espectadors que rep anualment el festival.

En la seva novena edició, l'Esbaiola't aposta per oferir un ventall més variat dels espectacles en funció de les edats a les quals es dirigeixen. L'organització ha dedicat una especial atenció als nens de 0 a 5 anys, amb espectacles especialitzats en aquestes edats, però també ha programat propostes per a tots els públics. EL fetsival s'allargarà durant tot el cap de setmana.
 

Programa d'actes 9a edició Festival Esbaiola't 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació