Diumenge, 5 de maig de 2024

L'Äneufest i el Maldaltura, propostes musicals del cap de setmana

El festival de música independent de Llessui arriba a la seva tercera edició i "la Cabritada del Pirineu" s'estrena enguany

Jordi Ubach 15 de juliol de 2016 a les 09:27


El Pallars Sobirà aglutina aquest cap de setmana dos festivals musicals d'interès, d'una gran varietat musical, que de ben segur sabran satisfer els gustos dels pallaresos i pallareses que tinguin intenció de passar un cap de setmana d'allò més festiu. Per un costat trobem una nova edició del Maldaltura, un festival que va començar a caminar fa dos anys a la Vall d'Àssua, dedicat a grups underground i alternatius de la nova escena musical catalana.

El festival està organitzat per l'associació L'Eix Del Mal i l'Ajuntament de Sort, amb el patrocini d'Estrella Damm, Navarri Perruquers, Llessui Snowcat, el suport de l'Institut d'Estudis Ilerdencs, Fundació Pública de la Diputació de Lleida i la col·laboració de Hi Jauh USB? i del Restaurant Lo Pigal. Enguany comptarà amb les actuacions d'Aloha Bennets, Bedroom, Cómo Vivir En El Campo, Ferran Palau, L'Hereu Escampa, Retirada!, Súper Gegant, vàlius i Pin&Pon Dj's.
 

D'altra banda, i estrenant-se aquest any, tindrem l'oportunitat d'assistir a l'Äneufest, un festival que vol omplir el buit existent en el panorama musical de la zona i que pretén recuperar l'esperit del Doctor Music Festival. L'Äneufest, que es presenta com "la Cabritada del Pirineu", obrirà les seves portes a les 11h del matí i fins a la matinada per només 5,99€ oferirà concerts, espectacles, tallers, mercat de productes artesanals i passeig amb poni, entre altres activitats. 

En aquesta primera edició, l'Äneufest comptarà amb 16 hores de música i espectacles artístics com a protagonistes, que serviran per reivindicar el patrimoni cultural que aporten Esterri d'Àneu i les Valls d'Àneu. El festival tindrà nou actuacions musicals: Anisakis, Batucada Kina Kreu, Max Acústic, Vaxons, DJ Lomarceloo, Xafarrostolls, La Trocamba Matanuska, El Oso i Kinton Cloud.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació