Dimecres, 1 de maig de 2024

Dimiteix el president de l'EMD d'Àreu per discrepàncies amb el Parc Natural

Jordi Escolà assegura que renúncia al càrrec perquè "és el millor per Àreu"

Jordi Ubach 7 de juliol de 2016 a les 13:32

El president de l'EMD d'Àreu renúncia al càrrec. Foto: EMD Àreu


Jordi Escolà, president de l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) d'Àreu, al terme municipal d'Alins, ha anunciat que renúncia al càrrec "per discrepàncies amb la direcció del Parc Natural de l'Alt Pirineu i amb la Direcció General de Polítiques Ambientals de la Generalitat". Escolà, que exercia el càrrec des del juny de l'any passat, ha explicat en declaracions a Pallars Digital que aviat signarà la seva dimissió i que ho fa perquè "és el millor per Àreu". 

De la seva banda, el director del Parc Natural de l'Alt Pirineu, Marc Garriga, ha negat qualsevol relació amb la dimissió d'Escolà. Garriga ha explicat que aquest dimecres a la nit el poble d'Àreu ha votat favorablement a la instal·lació d'un punt d'informació del Parc Natural a la pista forestal de Boet i ha assegurat que s'instal·larà l'equipament "tal i com se'ns va demanar al seu moment".

Suport a Escolà

Alguns veïns d'Àreu consultats per aquest diari han mostrat el seu suport a Escolà i han volgut deixar clar que el fet que ahir el poble decidís instal·lar la caseta al punt en qüestió "no significa que li donem l'esquena al president". Els veïns s'han mostrat molt enfadats amb el Parc, a qui acusen de tenir-los "oblidats" per falta de manteniment de les infraestructures. També mostren el seu recolzament a Escolà assegurant que "estem al seu costat, volem que es quedi i que el Parc ho tingui en compte".

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació