Dilluns, 29 d'abril de 2024

El Festival del Romànic i dels Castells de Frontera arriba a la 12a edició

El certamen, organitzat pel Consell Comarcal del Pallars Jussà, compta un any més amb la direcció artística de Xavier Baulies

Redacció 6 de juliol de 2016 a les 11:14

Imatge del concert de diumenge al castell de Llordà. Foto: Consell Comarcal Pallars Jussà


El Festival del Romànic i dels Castells de Frontera, organitzat pel Consell Comarcal del Pallars Jussà amb la col·laboració de l’Institut d’Estudis Ilerdencs de la Diputació de Lleida i els ajuntaments corresponents, arriba a la seva 12a edició amb un programa molt atractiu i divers. L’Ensemble Fortuna d’un gran tempo va presentar el passat diumenge al castell de Llordà "Canzoniere", una proposta instrumental i vocal de música del renaixement mediterrani on podrem, entre altres, escoltar cançons de poetes catalans de l’època. 

A Mur tindrem el privilegi de sentir i veure un dels millors cors mundials actuals, el Cor Infantil Amics de la Unió, guanyador del premi absolut del certamen internacional Let the Peoples Sing 2013 i 1r premi del Certamen Coral de Tolosa 2015, que ens presenta el programa "Veus", una selecció de música coral sacra i profana interpretada amb moviment i expressió corporal. L'actuació tindrà lloc al Castell de Mur el proper diumenge dia 10 de juliol a les 19h.

A l'església romànica de Llimiana, la participació pallaresa d’aquesta edició anirà a càrrec de l’Orfeó de Tremp que interpretarà el programa "Mosaic de polifonies" sota la direcció de Jordi Sansa, una selecció amena de peces corals d'estils diversos. Serà el diumenge 24 de juliol a partir de les 19h. El preu dels concerts és de 5 euros, i hi haurà autocars gratuïts amb sortida i arribada a Tremp.

Altres concerts

A més, el 16 de juliol està previst a l'església de Sant Miquel de Conques el "Concert de les estrelles" a càrrec de la Coral Polifònica de Tremp i la Camerata de Sant Cugat. El 13 d'agost, a l'ermita de la Mare de Déu de la Plana de Pessonada, tindrà lloc el concert de les espelmes.
 

Programa del 12è Festival del Romànic i dels Castells de Frontera

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació