Dijous, 18 d'abril de 2024

Preocupació a Gerri de la Sal per les cues que provoca el pas alternatiu

Retencions de fins a 45 minuts el primer cap de setmana després del tall d'un dels dos carrils

Jordi Ubach 23 de juny de 2016 a les 09:11

El pas alternatiu a Gerri de la Sal provoca cues que s'agreugen els dies festius. Foto: ACN


Les obres que el Ministeri de Foment està efectuant a la travessia de Gerri de la Sal han obligat a tallar un dels dos carrils en dies festius, un fet que s'ha traduït en retencions el primer cap de setmana posterior a la seva aplicació. Molts conductors van quedar atrapats el passat dissabte i el diumenge en cues de fins a 45 minuts a la N-260 a causa de la circulació alternativa que afecta el pas per l'interior de la població, regulat de manera alternativa amb semàfors.

Alguns lectors de Pallars Digital s'han posat en contacte amb el diari per mostrar la seva disconformitat. Temen que si no s'hi posa remei aquest cap de setmana la situació s'agreugi, ja que enguany la festivitat de Sant Joan coincideix amb tres dies festius i s'espera una gran afluència de visitants al Pallars Sobirà, on se celebren falles en moltes poblacions. En aquest sentit, la conselleria d'Interior ha recomanat als catalans avançar avui la sortida perquè s'esperen cues quilomètriques arreu.

L'alcalde de Baix Pallars, Josep Maria Semino, ha explicat que la circulació alternativa a Gerri de la Sal "s'allargarà durant vuit mesos" i que "no hi ha una altra alternativa", ja que es considera necessària per tal de poder avançar en la construcció del voladís de la nova travessia. Semino també ha explicat que pels dies de màxima circulació, com el previst avui, s'habilitarà un equip de vigilància especial que regularà manualment el pas dels vehicles. Tot i això, l'alcalde ha vaticinat cues per aquest vespre.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació