Dimarts, 30 d'abril de 2024

El Doctor Music Festival tornarà l'any 2019 a Escalarre

Els promotors han anunciat que seran tres dies i tres nits de concerts en diversos escenaris | El certamen es va celebrar a Escalarre del 1996 al 1998

ACN / Redacció 20 de juny de 2016 a les 23:30

El Doctor Music tornarà el 2019 Foto: Xavier Mercadé / Gencat


El popular festival de música d'Escalarre, Doctor Music, tornarà l'any 2019. Ho farà de manera excepcional i per recordar les tres edicions que es van fer des del 1996 al 1998. Segons ha avançat TV3, els responsables del certamen s'han reunit amb els alcaldes de la zona per plantejar aquesta idea, que ha estat ben acollida.

Segons Neo Sala, director general de la promotora del concert, el festival vol conservar l'esperit que tenia als anys 90 alhora que ha explicat que hi ha la voluntat d'organitzar concerts durant tres dies i tres nits en diversos escenaris.

Una edició "especial i única"

El macrofestival dels Pirineus tornarà després de més de vint anys per oferir una edició "especial i única", segons ha explicat a l'ACN l'alcalde de la Guingueta d’Àneu, Josep Cervós. El mateix alcalde ha explicat que el promotor del festival, Neo Sala, ja s’ha posat en contacte amb ells per avançar-los algun detall del projecte, com ara que es farà el 2019 per tenir temps de reunir un cartell de primera fila d’àmbit internacional. Segons Cervós, el festival dels Pirineus tindrà el mateix nivell que el de les tres edicions que es van fer del 1996 al 1998, però actualitzat.

L’alcalde de la Guingueta d’Àneu s’ha mostrat molt il·lusionat amb el projecte i ha admès que el municipi ha viscut molts anys amb el record d’un esdeveniment que en la primera edició va congregar 25.000 persones. També ha explicat que molta gent que hi va assistir de jove ha continuat visitant la zona anys més tard pel bon record que en van obtenir.



El Pallars Sobirà celebra el retorn del Doctor Music Festival vint anys després

Neo Sala: «Escalarre va ser una experiència màgica i tenim ganes de repetir-la»

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació