Dilluns, 29 d'abril de 2024

Artur Mas i Joan Tardà, de campanya a Sort i Tremp

L'expresident es reuneix a Sort amb els simpatitzants convergents i el republicà ho fa en un míting a la capital del Jussà

Redacció 18 de juny de 2016 a les 13:49

Artur Mas, reunit amb el sector agrari del Pallars Sobirà. Foto: CDC


Aquest divendres, Tremp i Sort han rebut la visita de Joan Tardà (ERC) i el l'expresident Artur Mas (CDC) en diferents actes, organitzats pels seus respectius partits. Tardà ha realitzat un míting a la capital del Pallars Jussà juntament amb els candidats al Congrés i al Senat, Xavier Eritja, Carme Lostao i Anna Azamar, acompanyats per la també candidata a la demarcació de Barcelona, Ester Capella. El president Mas, per la seva banda, ha assistit en un dinar amb simpatitzants del Pallars Sobirà i s'ha reunit amb el sector agrari de la comarca.

Mas ha remarcat la necessitat de Convergència d'aconseguir el segon diputat per Lleida, i ha assenyalat que "al 26J també està en joc construir i reforçar un espai polític de centre ampli i el procés sobiranista". Per això, ha esperonat els assistents a aconseguir que Convergència obtingui el màxim suport: "La majoria absoluta de 176 diputats és molt difícil i nosaltres podem tenir un paper clau", ha assenyalat. El dinar col·loqui també ha comptat amb la intervenció de la cap de llista per al Senat a la circumscripció de Lleida, Mayte Rivero. 
 

Joan Tardà, durant el seu discurs al míting de Tremp. Foto: Darío Albert


Tardà, que ha tancat l'acte a Tremp, en el qual hi han assistit una cinquantena de persones, ha fet al·lusió a les decisions d'un Tribunal Constitucional "que hauria de ser imparcial, si no vol ser un tribunal corromput". El de Cornellà també s'ha referit a la no aprovació per part de la CUP dels pressupostos de la Generalitat, fet que ha admès que "és una dificultat, però per això no ens retirarem, ni deixarem de lluitar".

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació