Dimarts, 7 de maig de 2024
esports

Triomf de l'equip Wild Fruits en la 1a Copa d'Europa de ràfting

Rialp i Sort han acollit les proves de la Copa d'Europa de ràfting Noguera Pallaresa

Redacció 6 de juny de 2016 a les 11:17

Descens de divendres al camp de regates de Sort. Foto: Ajuntament de Rialp


Rialp ha celebrat aquest cap de setmana la primera edició de la Copa d'Europa de ràfting amb un total de participants de vuit equips de nacionalitats angleses, holandeses, belgues, espanyoles i catalanes amb els seus corresponents equips: Cool Runnings, Kayaksort, Associació Esportiva Pallars, Collegats Outdoor, Wild Fruits, Rafting Co.,  Durham University i Aiguadicció.

La competició ha consistit en quatre proves. El divendres es va celebrar una prova d'eslàlom al camp de l'Aigüerola a Sort. Aquesta prova és individual, cronometrada i nocturna i consisteix a fer un recorregut passant portes verdes de baixada i vermelles de pujada. Dissabte es va disputar la segona prova d'esprint al recorregut que va des del Castanyer fins al pont de Santa Caterina de Rialp, així com el "Head to head". El diumenge, va tenir lloc el descens, des de la Moleta de Roní passant pels ràpids més emblemàtics del riu Noguera Pallaresa fins al pont de Santa Caterina a Rialp. 

L'equip Wild Fruits ha estat finalment el vencedor de la prova, imposant-se a la resta amb una gran regularitat i solvència. Rafting Co. ha acabat segon i Kayak Sort 2, en tercera posició. El campionat ha tingut una bona afluència de públic i un comportament immillorable per part dels participants i els aficionats.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació