Dissabte, 27 d'abril de 2024
esports

El Tremp acomiada amb golejada i un emotiu acte els seus dos capitans (5-3)

Robert Granados i Lluís Urrea pengen les botes després de 18 i 15 temporades respectivament | Derrotes del Pobla (4-1) i del Rialp (4-0) per finalitzar la temporada

Jordi Ubach 30 de maig de 2016 a les 09:26

Els dos capitans abandonant junts el terreny de joc abans de ser substituïts. Foto: Jordi Ubach


Tarda rodona i molt emotiva la viscuda ahir al camp de futbol Pedrasanta de Tremp. Sense res en joc, els homes de Jordi Bacardit van tancar la temporada derrotant l'Arbeca per 5 gols a 3 en un partit molt vistós i amb molts gols. L'equip va poder obsequiar amb el triomf als seus dos capitans, Robert Granados i Lluís Urrea, que van disputar el seu darrer partit com a futbolistes després de ni més ni menys que 18 i 15 temporades defensant els colors del club, respectivament.

El pitxixi Jonatan va anar per feina i va posar l'1-0 al marcador al minut 5 de partit. Al 46, Manu, feia el gol de la tranquil·litat, una calma que duraria ben poc, ja que l'Arbeca va aconseguir empatar a 2 en només dos minuts, al 46' i al 48'. El Tremp no es va arronsar, i Vergés tornava a posar el seu equip amb avantatge amb el 3-2 al minut 54, just abans d'un dels moments més esperats de la tarda.

Al minut 65 de partit, Granados i Urrea eren substituïts per Roger Admella i Xavier Farré entre els aplaudiments del nombrós públic que omplia les grades del Pedrasanta i enmig de les abraçades de companys i cos tècnic. Era el moment de posar punt i final a un total de 33 temporades dedicades al Club Futbol Tremp, tot un exemple de compromís i dedicació, en uns instants carregats d'emoció.

Després del torrent de sentiments, però, el partit havia de continuar, i Jonatan, després d'una gran acció personal per la banda, va colar la pilota per l'escaire, gairebé sense angle, per fer pujar el 4-2 a falta de set minuts pel final. L'Arbeca encara no hauria dit la seva última paraula i dos minuts més tard tornava a posar emoció al partit amb el 4-3. Finalment, Carlos, al temps de descompte, va anotar el definitiu 5-3.
 

El president del Club agraint als dos capitans la seva dedicació. Foto: Jordi Ubach


Un cop finalitzat el partit, el Club va voler acomiadar amb un sincer i emotiu acte els seus dos capitans. S'hi va sumar l'Escola de futbol, que va fer un passadís als dos jugadors, i les respectives famílies, que els van entregar un ram de flors i una fotografia de cadascun d'ells defensant la samarreta del Tremp. També hi van voler ser l'alcalde de la ciutat, Joan Ubach, així com el regidor d'Esports, Jordi Bolado, que van fer entrega a Granados i Urrea d'una placa commemorativa en nom de l'Ajuntament de Tremp. Els companys de plantilla i el cos tècnic també van obsequiar-los amb una placa i amb dos samarretes de l'equip signades per tots els seus integrants.
 

Urrea i Granados, durant els seus parlaments. Foto: Jordi Ubach


Acte seguit, els parlaments. Visiblement emocionats, Robert Granados i Lluís Urrea van coincidir en agrair a tothom el suport rebut tots aquests anys i en fer una crida tan a aficionats com a jugadors de la plantilla i de la base a seguir defensant els interessos del Club. El president, Josep Maria Farré, va agrair el compromís i la dedicació exemplar als dos capitans en nom del CF Tremp. L'alcalde es va pronunciar en la mateixa línia i va aprofitar per anunciar la millora del manteniment de les instal·lacions del camp de futbol, que també inclou la pista poliesportiva.

L'estrèpit d'una traca i d'una desena de cohets va posar el punt i final a l'acte, mentre els capitans eren mantejats pels que fins ahir han estat els seus companys d'equip. El Tremp ha acabat la temporada a la meitat de la taula, a la 9a posició amb 42 punts.
 

Fotografia final de l'acte. Foto: Jordi Ubach


Derrotes de Rialp i Pobla

El CF Pobla ha tancat la temporada amb una derrota clara al camp del Solsona B per 4 gols a 1. El conjunt local va dominar durant tot el partit generant diverses ocasions de perill a l'àrea rival. A banda del comiat de la temporada, el Solsona B també va acomiadar quatre dels seus jugadors, que van aprofitar el seu últim partit al club per marcar els quatre gols de l'equip. El Pobla acaba la temporada a l'11a posició, amb 41 punts, un menys que el Tremp.

El Rialp, de la seva banda, va perdre al camp de l'EF Tàrrega per 4 gols a 0. El Tàrrega es va mostrar superior als pallaresos en tot moment, i ja els locals van arribar al descans amb un 2-0 a favor. A la represa, un Rialp minvat, amb només 11 jugadors, va veure com li queien dos gols més fins el definitiu 4-0. El Rialp ha finalitzat la temporada amb 43 punts, per damunt de Tremp i Pobla, a la 8a posició.

Els tres equips pallaresos competiran, una temporada més, a la Tercera Catalana de futbol.
 

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Tercera Catalana, grup 14

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació