Divendres, 26 d'abril de 2024

Premien una hípica de Sort per la seva tasca amb menors amb discapacitats

L'Hípica Peufort ha estat reconeguda pel Grup d'Entitats Catalanes de la Família

Jordi Ubach 20 de maig de 2016 a les 11:43

Xavier Fort, a la dreta de la imatge, recollint el guardó. Foto: GEC


El Grup d'Entitats Catalanes de la Família ha premiat l'Hípica Peufort de Sort per la seva tasca amb menors amb discapacitats en el marc dels Premis Empresarials i Institucionals Família corresponents a l'any 2015. Aquest certamen serveix per reconèixer l'esforç de diverses empreses en el camp de la conciliació entre la vida laboral, familiar i personal. El director de l'hípica, Xavier Fort, ha recollit el guardó en una cerimònia que ha tingut lloc a Barcelona.

Aquesta hípica pallaresa, en actiu des de 1992 a la capital del Pallars Sobirà, ofereix entre els seus serveis la teràpia amb cavalls, altrament anomenada hipoteràpia, un tractament que proporciona grans beneficis no només a persones amb discapacitat, sinó també a menors i adults amb problemes familiars, drogoaddicció, problemes de conducta i víctimes de maltractaments. 

El lliurament de premis ha anat precedit d'una masterclass de diferents professionals, que van centrar les seves ponències en els beneficis de desenvolupar polítiques de conciliació tant per als treballadors com per a les empreses.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació