Dijous, 25 d'abril de 2024

Meritxell Gené presenta «Branques» al Cafè Lambretto de Tremp

La cantautora lleidatana actuarà divendres en un acte organitzat per La Masovera i Cafè Lambretto

Redacció 19 de maig de 2016 a les 13:51

Meritxell Gené actuarà a Tremp aquest divendres. Foto: Arxiu


Meritxell Gené presentarà aquest divendres a Tremp Branques, el seu darrer treball. Serà en un acte organitzat per la cervesa pallaresa La Masovera i el Cafè Lambretto, que tindrà lloc en aquest establiment de la capital del Pallars Jussà a partir de les 22:30h. Aquest acte, que tindrà l'entrada gratuïta, s'inclou dins de les diverses activitats de promoció de la cultura i de la música en directe que impulsen els dos organitzadors.

Els assistents a l'actuació de la cantautora lleidatana podran degustar la cervesa artesana La Masovera, feta en algunes de les seves darreres remeses a partir de blat i llúpol pallarès. Aquells que ho facin participaran en diversos sortejos durant la nit.

Un disc molt poètic

Branques, el darrer disc de Meritxell Gené, proposa un fresc de 12 poetes d'arreu dels Països Catalans del segle XX, units per una especial sinceritat i intensitat de viure, cants a la terra i l'amor. Es tracta d'un ventall de poemes que d'alguna manera l'han acompanyat des de fa anys, que ha anat trobant pel camí, i que ja formen part d'ella.

El disc compta de nou amb la producció de Jordi Gasion (El Fill del Mestre, Gasion…), i amb l'assessorament de diferents poetes i escriptors.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació