Dijous, 25 d'abril de 2024
esports

Un atleta disputa l'ultraman d'Austràlia amb la samarreta de Miki Roqué

Juan Bautista Castilla va ser preparador físic del Betis

Jordi Ubach 14 de maig de 2016 a les 10:53

Chamba, a l'Ironman de Lanzarote 2013 amb la samarreta de Miki Roqué. Foto: Chamba


L'ultrafondista andalús, Juan Bautista Castilla "Chamba", participa aquest cap de setmana a l'ultraman d'Austràlia, una de les proves més exigents del món, amb la samarreta de l'exfutbolista de Tremp Miki Roqué. Chamba va coincidir al Betis amb Roqué, mort el juny del 2012, durant la seva etapa com a preparador físic del club verd-i-blanc. 

Aquest no és el primer cop que el triatleta, que mantenia amb Roqué una estreta relació, porta la seva samarreta. "Miki estarà amb mi un cop més. Recordo que després del meu primer Ironamn, la primera notícia que vaig rebre va ser sobre la mort de Miki", recorda. Per Chamba, Roqué "va ser una persona molt especial. Moltes vegades em deia que ell no tenia límits" i assegura en declaracions a Marca que "si la vida li hagués donat més anys, hagués arribat on hagués volgut".

Chamba continua amb el seu repte de ser el primer del món en encadenar quatre proves ultraman consecutives del Mundial, després de ser tercer a Gal·les 2014 i segon al Canadà 2015. Ara, entre el 14 i el 16 de maig, competirà a Austràlia, on afrontarà 10 quilòmetres de natació, 421 en bicicleta i 84 de carrera.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació