Dijous, 2 de maig de 2024

Pedro Sánchez fitxa l'exministre Josep Borrell

El lider socialista incorpora al de la Pobla de Segur al seu "equip de canvi"

Redacció 13 de maig de 2016 a les 10:47

Pedro Sánchez i Josep Borrell en un acte electoral del PSOE. Foto: ACN


El secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, ha fitxat l'exministre Josep Borrell per incorporar-lo al seu "govern del canvi", un equip de socialistes i independents que presentarà aquest diumenge a Barcelona i que l'acompanyaran si guanya les eleccions del pròxim 26 de juny. Borrell, que també va ser president del Parlament Europeu entre els anys 2004 i 2007, assessorarà el líder socialista en matèria d'afers estrangers, segons ha avançat El Mundo i han confirmat a Europa Press fonts del PSOE. 

Al costat de l'exministre, nascut a la Pobla de Segur, hi haurà diversos dels membres del "comitè d'experts" que Sánchez va crear el juny de l'any passat per a l'elaboració del programa electoral amb el qual es va presentar a les eleccions del passat 20 de desembre i que mantindrà en la seva pràctica literalitat per al 26-J. El pallarès va ser ministre d'Obres Públiques en l'últim govern de Felipe González.

El "govern de canvi' al complet serà presentat a Barcelona aquest diumenge, després d'un primer acte a la capital catalana. Les candidatures completes rebran aquest divendres el dictamen de la Comissió de Llistes i l'endemà seran aprovades pel Comitè Federal.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació