Dilluns, 6 de maig de 2024

Mor un veí de la Pobla de Segur en un accident de trànsit a Suterranya

Segons sembla, el conductor, de 37 anys, hauria perdut la consciència abans del sinistre | La víctima mortal és Javi Pérez, amic de la infància i soci de Carles Puyol

Jordi Ubach 4 de maig de 2016 a les 18:59

Punt on ha acabat col·lisionant el vehicle, a la C-1412b. Foto: Jordi Ubach


Un home de 37 anys i veí de la Pobla de Segur ha mort aquest dimecres després de patir una sortida de via amb el seu vehicle a la cruïlla de Suterranya, al terme municipal de Tremp. L'accident ha tingut lloc sobre les 12:35h d'aquest migdia, quan per causes que encara es desconeixen, el turisme que conduïa ha sortit de la via al punt quilomètric 54 de la C-1412b. El conductor i únic ocupant del vehicle ha resultat ferit de gravetat en primera instància, però ha acabat morint tot i les maniobres de reanimació per part dels serveis mèdics.

Segons el Sistema d'Emergències Mèdiques, l'home ha pogut patir una pèrdua de consciència prèvia a l'accident, fet que ha provocat la sortida de via, tot i que són detalls que s'hauran de confirmar fins que no es realitzi l'autòpsia. Hores d'ara s'està investigant si la mort del conductor ha estat per raons naturals. Com a conseqüència de l'accident, s'ha circulat per la carretera a través de pas alternatiu fins a les 13:42h.

Segons ha pogut saber Pallars Digital, la víctima mortal es tracta de Javi Pérez, amic de la infància i soci de l'exfutbolista pallarès Carles Puyol. Pérez va acompanyar Puyol en tota la seva etapa com a futbolista, i recentment compartien una empresa de representació de jugadors juntament amb dos socis més. Javi Pérez era un ferm seguidor i col·laborador d'aquest diari, des d'on volem expressar el nostre condol a familiars i amics.
 

Cruïlla de Suterranya, a escassos metres on ha tingut lloc l'accident. Foto: Jordi Ubach


Carles Puyol, que aquests dies es trobava de viatge a Mèxic per complir amb un acte publicitari, volarà d'urgència en les properes hores a Barcelona, des d'on es desplaçarà fins la seva localitat natal per donar l'últim adéu al seu amic.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació