Divendres, 26 d'abril de 2024

Tavascan estrena un mapa interactiu amb els atractius del municipi

Els usuaris poden veure les rutes disponibles, allotjaments o elements d’interès de forma interactiva

Redacció 3 de maig de 2016 a les 09:51

Captura de pantalla del geomapa de Tavascan. Foto: Tavascan


El municipi de Lladorre fa una nova aposta per ensenyar els seus diferents atractius i, amb aquest objectiu, estrena una nova implementació al seu web oficial que vol ser un revulsiu per atreure i fidelitzar l’estada dels visitants. El web incorpora un nou mapa en 3D interactiu que inclou diferents avenços tecnològics i que ha estat dissenyat expressament per satisfer les necessitats dels usuaris i visitants del municipi. El geomapa és una Web App turística en format mapa interactiu que conté un directori de tots els punts d'interès, allotjaments i serveis de la vall.

D'altra banda, també ofereix un apartat amb un mapa de rutes i excursions, un cercador de rutes per carretera i la funció de geolocalització. És una eina molt pràctica per als visitants de la zona, ja que permet cercar i localitzar punts d'interès turístic amb molta facilitat i exactitud. L'aplicació està dissenyada per a telèfons mòbils, però també té una readaptació per tauletes i per a pantalles de sobretaula.

L'accés és online, de manera que no és necessari descarregar l'aplicació al telèfon ni estar pendent de les actualitzacions. Actualment està en fase d'ampliació, així que pròximament s'aniran afegint noves localitzacions.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació