15 d'abril de 2024

«El gran dictat» posa en marxa un campionat de comarques

El joc en directe del programa, inclòs en l'última versió de l'aplicació, buscarà el territori que escriu més bé en català

Redacció 30 d'abril de 2016 a les 12:51

La mascota del Gran Dictat. Foto: CCMA


El Gran Dictat posarà en marxa a partir del 2 de maig el gran campionat per comarques, una competició que agruparà els usuaris que juguin des de casa per territoris. Aquests lluitaran per aconseguir que la seva comarca sigui la millor de Catalunya escrivint el màxim de paraules correctes del dictat final.


Durant l'emissió del programa de TV3 es mostraran en pantalla dades estadístiques amb els territoris que sumin més encerts. Després de cada paraula apareixerà un gràfic amb els percentatges de les cinc comarques que hagin escrit més paraules correctes. Un cop dictats tots els mots de cada nivell, s'anunciarà quin territori va guanyant la partida. Al final del programa, els usuaris descobriran si han col·laborat a proclamar la seva demarcació com a vencedora del campionat.

A més, d'aquí poc, els resultats es podran consultar al web del programa, en què s'hi publicarà un rànquing amb els 42 territoris ordenats en funció del percentatge d'encerts.

El joc en directe està inclòs en l'última versió de l'aplicació d'"El gran dictat" per a dispositius mòbils i tauletes tàctils iOS i Android. Els usuaris que vulguin jugar des de casa tan sols han d'actualitzar l'aplicació o descarregar-la (en cas que encara no la tinguin) i accedir-hi a través del botó "Juga en directe".

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació