Dissabte, 20 d'abril de 2024
esports

Un pallarès inicia el campionat català de Supermotard amb victòria

Ferran Pareja, de 24 anys i fill de Salàs de Pallars, competeix amb l'equip DPD Racing Box

Jordi Ubach 28 d'abril de 2016 a les 13:07

Pareja damunt el podi, a la dreta, celebrant el triomf. Foto: DPD Racing Box


Ferran Pareja, un jove pilot de 24 anys de Salàs de Pallars, ha aconseguit aquest passat cap de setmana la primera posició a la Carrera Social de Menàrguens en la disciplina Supermotard, una fusió entre el motociclisme de velocitat i el motocròs. Pareja, que competeix en categoria Open, va ser el pilot que més punts va sumar en les dos curses que formaven la competició, puntuable per la Lliga de Velocitat de l'ANPA.

El triomf del pilot pallarès és més meritòria, si cap, pel fet que va competir amb un esguinç a l'espatlla a causa d'una caiguda soferta dos setmanes abans. Pareja suma uns punts molt valuosos pel Campionat de Catalunya. La següent carrera tindrà lloc al mes de maig al circuit de Móra d'Ebre.
 

El jove pallarès damunt la seva moto durant una cursa. Foto: DPD Racing Box


Un apassionat de les motos

Pareja es va començar a aficionar al motociclisme recorrent amb la seva moto de cross la multitud de camins que hi ha repartits per la Conca de Tremp. Amb 21 anys va començar amb les pit bikes o minimotos, entrenant-se en diversos circuits pel seu compte. L'any passat va anar un pas més enllà i es va comprar una supermotard, fins que un dia l'equip DPD Racing Box es va fixar en ell mentre rodava pel seu compte al circuit de Móra d'Ebre.

El pilot viu actualment a Salou i treballa a Tarragona, un fet que li permet entrenar-se amb més assiduïtat que al Pallars donada la gran quantitat de circuits que hi ha a la demarcació de Tarragona.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació