Dimarts, 23 d'abril de 2024

Animal posarà la música a la festa del tercer aniversari de Pallars Digital

La data escollida per la celebració d'enguany és el divendres 3 de juny, amb lloc encara per concretar

Jordi Ubach 14 d'abril de 2016 a les 11:48

El diari Pallars Digital compleix tres anys de vida el proper 27 de maig i com cada any, per celebrar-ho, està ultimant una festa d'aniversari a l'aire lliure amb música, sorteigs i moltes més sorpreses. Si en la primera edició van ser els osonencs Oques Grasses els qui van posar Salàs de Pallars de potes enlaire, i l'any passat els barcelonins Trast, enguany els encarregats d'animar la festa seran els vallesans Animal, un grup nascut aquest 2016 i que en pocs mesos s'ha convertit en una sensació dins el món del mestissatge català. 

La festa d'aniversari de Pallars Digital es ve celebrant des de fa dos anys durant el primer cap de setmana de juny, i s'ha convertit amb només un parell d'edicions en un ritual per celebrar el naixement del diari de les comarques pallareses i, al mateix temps, per donar la benvinguda a l'estiu pallarès. Encara resten per concretar alguns detalls de la festa, com l'espai que l'acollirà o els sorteigs que s'hi duran a terme, que s'acabaran de precisar en els propers dies.

Un grup emergent amb molta projecció

Gerard Aledo, també conegut pel seu alter-ego cantautor "Sr. Smizz", encapçala Animal, el seu nou projecte després de deixar Al Quadrat. Al febrer la banda va publicar el seu primer disc Més enllà de les paraules, disponible en descàrrega directa a la seva pàgina web, amb el que han aconseguit colar-se als festivals de més renom del país, com el Clownia, l'Strenes de Girona o el Concert de l'Estelada de Vilanova de Bellpuig, on van actuar el passat 2 d'abril.
 

Animal ha entrat fort en l'escena musical catalana. Foto: Animal


Animal barreja sonoritats íntimes i contundents amb aires de pop, folk americà, reggae, soul i mestissatge. El grup està format per músics de diversos racons de Catalunya i està cridat a arrasar amb una proposta que combina el romanticisme elegant amb un cert esperit canalla. En el seu videoclip promocional s'acompanya d'una quinzena de músics: des d'Els Catarres, La Pegatina, Txarango o Buhos fins a Ítaca Band, 9Son o Trast, tot passejant pel Born de Barcelona. El 3 de juny tindrem l'oportunitat de veure'ls en acció.
 

Descarrega't la música d'Animal a la seva web

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació