Dijous, 25 d'abril de 2024

La Pobla de Segur engega dos itineraris autoguiats a través d'una aplicació

Les rutes es poden descarregar al mòbil des de Natura Local, i seguir-les sense línia pels itineraris on no hi hagi cobertura

Redacció 31 de març de 2016 a les 16:17

Panoràmica de la riba dreta del Flamisell Foto: Wikipedia


L’Ajuntament de la Pobla de Segur ha posat en marxa dos itineraris autoguiats a través de la web i l’app de Natura Local, una plataforma que recull 265 itineraris de municipis de Catalunya amb continguts turístics per promocionar el patrimoni local. Aquestes es poden descarregar al mòbil i es poden seguir sense línia per aquells itineraris en els que hi manqui la cobertura, i es completen amb informació bàsica de la zona, com per exemple on es pot menjar i dormir, entre d’altres.

Ara per ara les rutes es troben en fase de proves i s’han d’acabar d’ajustar i completar informacions. D’entre aquests itineraris s’inclouen la ruta a Sant Miquel del Pui, que ressegueix la vall del Flamisell fins a Sant Fructuós i després s’enfila en direcció a l’ermita de Sant Miquel, i la ruta del Congost de Collegats, una en les que no hi ha cobertura i en la que s’obtenen vistes panoràmiques als rocs de Queralt i la vall de Collegats, entre d’altres.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació