Divendres, 17 de maig de 2024

​L'Escola de Música de Tremp obre les portes en la seva 10a Setmana Musical

Fins divendres alumnes i públic en general podran gaudir d'un seguit d’activitats al voltant de la música

Redacció 16 de març de 2016 a les 10:14

Imatge d'arxiu de la Setmana Musical de l'any passat. Foto: Escola de Música de Tremp


Per desè any consecutiu, l’Escola Municipal de Música de Tremp organitza una programació específica per celebrar la Setmana Musical. Els alumnes són els principals protagonistes d’aquestes activitats tot i que moltes d’elles també estan destinades al públic en general i giren al voltant de la música en general i més específicament en l’educació musical.

Entre les principals activitats dirigides als alumnes destaquen els tallers que impartirà la professora d’educació corporal, ballarina i educadora, Paula Gelpi, centrats en l’educació a través de l’ecologia emocional titulats Per aprendre a ser feliç: pessigolles al cor. Aquesta mateixa educadora va oferir dimarts al gimnàs de l’INS Tremp una xerrada oberta al públic en general per abordar aquest tema des d’una vessant més adulta.

Altres activitats que podran gaudir els alumnes seran uns tallers impartits pel pianista Pau Elias sobre música aquàtica on s’experimentarà amb instruments que utilitzen l’aigua per produir o modificar el seu so. Diferents activitats impartides pels propis professors de l’escola ensenyaran als alumnes de les diferents especialitats la història dels instruments que els alumnes toquen i que tot sovint desconeixen. A més a més, altres entitats de la població com l’Orfeó de Tremp o l’Esbart dansaire col·laboraran amb alumnes per assajar el repertori de caramelles o per aprendre balls tradicionals.

El públic en general també trobarà activitats on hi podrà participar com per exemple una xerrada sobre música i cinema a càrrec de la professora Teresa Valls o una altra sobre el naixement de l’Òpera i l’Orfeo de Monteverdi.
 

Consulta els horaris de les diferents activitats

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació