Dimecres, 8 de maig de 2024

El Jussà promou la reducció de residus amb cantimplores reutilitzables

L'objectiu de la campanya és fomentar el reciclatge i prevenir la generació de residus

Redacció 8 de març de 2016 a les 09:26

Aquest dilluns s'han repartit els primers exemplars. Foto: Consell Comarcal Pallars Jussà


El Consell Comarcal del Pallars Jussà ha iniciat una campanya de sensibilització entre els escolars de la comarca per a fomentar el reciclatge i la reutilització i prevenir la generació de residus. La campanya consisteix en distribuir 3000 cantimplores reutilitzables entre els escolars de la comarca. Aquest dilluns, juntament amb l’Ajuntament de La Pobla de Segur, s’han repartit les primeres 360 cantimplores "Drink’n Go" entre els alumnes del col·legi els Raiers i de l'Escola Bressol de La Pobla de Segur.

"Drink’n Go" és un cantimplora flexible que ocupa poc espai. Això permet no haver de carregar-la durant tot el dia, al mateix temps que eliminem l’impacte mediambiental ocasionat per les ampolles d’un sol ús i alhora estalviem diners. És el company perfecte per a qualsevol situació: tant a l’escola com a la universitat, d’excursió, practicant esport, a l’oficina, de viatge...

Segons explica el president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Constante Aranda, "l’índex de la recollida selectiva augmenta progressivament a la nostra comarca tot i que cal treballar la prevenció i la reducció de residus i precisament accions com aquesta tenen com a objectiu evitar la generació quantitativa de residus".

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació