Dissabte, 4 de maig de 2024

Arriba als cinemes «Vulcania», rodada en bona part al Pallars

La pel·lícula del jove director argentí José Skaf s'ha rodat a Xerallo, Salàs de Pallars i Buira

Jordi Ubach 4 de març de 2016 a les 12:33

Aquest divendres 4 de març s'estrena Vulcania, una pel·lícula de ciència-ficció del debutant José Skaf rodada, en bona part, en diversos emplaçaments pallaresos, com la Vall Fosca, Xerallo o Salàs de Pallars. Vulcania, que va debutar en l'últim Festival de cinema fantàstic de Sitges, és una de les estrenes del cinema espanyol més esperades de l'any.

Entre els actors que hi participen hi figuren José Sacristan, Miquel Fernández, Aura Garrido o Silvia Abril. Al costat d'ells hi han participat un gran nombre d'extres pallaresos, que han tingut l'oportunitat de conèixer els secrets del cinema. El fet que el Pallars hagi estat escollit com un dels escenaris de la pel·lícula és fruit de l'adhesió de diversos municipis pallaresos a la xarxa Barcelona Film-Comission, mitjançant el Consell Comarcal del Pallars Jussà.
 

Cartell de la pel·lícula, que s'estrena avui. Foto: Vulcania


L'argument de Vulcania tracta d'un lloc gris, on la vida és monòtona i tot el poble treballa en una fàbrica de metall, ambientada en l'antiga colònia de Xerallo. Un dia, el Josh, un treballador insignificant, s'atrevirà a lluitar per escapar del destí que li han marcat i descobrirà els secrets del poble. Una bona oportunitat, Vulcania, per veure a la gran pantalla un Pallars de fantasia.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació