Diumenge, 5 de maig de 2024

Les nevades garanteixen la temporada d'esquí fins a Setmana Santa

Les instal·lacions pallareses han registrat entre uns 20 i 30 centímetres de neu nova

ACN / Jordi Ubach 27 de febrer de 2016 a les 20:49

La cota 1.500 a Espot, aquest migdia. Foto: Skipallars


Les estacions d'esquí pallareses estan esperançades. A l'espera del que pugui fer aquesta matinada i demà diumenge, el temporal d'aquest cap de setmana ja els ha deixat gruixos de neu d'entre 20 i 30 centímetres, unes xifres que veuen amb bons ulls i que, tal i com assenyalen, els permetran millorar la qualitat de la neu i garantir unes bones condicions fins a Setmana Santa. L'afluència de gent, però, no ha estat molt elevada degut a la por de molts esquiadors a quedar-se atrapats per la borrasca anunciada.

Els gruixos acumulats gràcies a aquest darrer temporal suposen una garantia per arribar amb bones condicions de neu a Setmana Santa. És el cas de les estacions d'Espot i Port Ainé, que han sumat fins a primera hora de la tarda entre 20 i 30 centímetres. El seu director, Xavier Bigordà, assegura que "aquesta nevada ens ha permès millorar l'estat de les pistes i arribar amb qualitat a final de temporada".

A Tavascan la nevada també ha deixat una quantitat considerable de neu, tot i que "res fora de lo normal", segons el director de l'estació, Marc Tomàs. A l'estació, assegura, hi han caigut entre 20 i 25 centímetres de neu, fet que no ha estat un impediment per tenir la carretera operativa durant gairebé tot el matí. Tomàs ha assegurat que al refugi situat al peu de l'estació també s'han cancel·lat reserves per les precipitacions anunciades.
 

Indignació al Pallars per l'alt nombre de cancel·lacions pels avisos de neu

TRÀNSIT: Consulta les incidències viàries

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació