Divendres, 19 d'abril de 2024

Sufraguen un llit articulat per a malalts terminals de càncer del Sobirà

Els diners recaptats en un sopar solidari per Oncoliga't Pallars i el Club Rotary Espot-Pallars han permès l'adquisició de l'aparell

ACN 15 de febrer de 2016 a les 12:31

Membres d'Oncolliga't i el Club Rotary fent entrega del llit. Foto: ACN


L'Associació Oncolliga't Pallars i el Club Rotary Espot-Pallars han fet entrega d'un llit articulat per ajudar als malalts terminals de càncer de la comarca del Pallars Sobirà. L'adquisició s'ha fet gràcies als beneficis d'un sopar solidari en el qual es van recaptar un total de 5.000 euros. Part d'aquests diners es destinaran a finançar una estada de nens malalts de càncer al Pallars Sobirà. Aquesta estada l'organitza Oncolliga't i fins ara s'havia fet al Pallars Jussà.

Dolors Rodríguez, d'Oncolliga't Pallars, ha explicat que aquest llit ha d'ajudar a pacients malalts de càncer que opten per passar els darrers dies de vida a casa. El centre d'assistència primària de Sort s'encarregarà de la gestió del llit i la cessió a les persones que el necessitin. El Club Rotary Espot-Pallars ha quedat molt satisfet d'aquesta primera col·laboració amb Oncolliga't i han assegurat que n'hi haurà més.

Dolors Rodríguez ha recordat que els diners recaptats en les diferents activitats que realitzen al llarg de l'any des de l'associació Oncolliga't Pallars han permès col·laborar en l'adquisició d'una màquina de cribatge pel càncer de còlon per a l'Hospital Comarcal del Pallars i per a l'Arnau de Vilanova de Lleida.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació