Divendres, 19 d'abril de 2024

Quatre accidents més en un sol dia al punt negre de la C-1412b a Isona

Tot i sortir de la via en tots els casos, els ocupants dels vehicles han resultat il·lesos

Jordi Ubach 12 de febrer de 2016 a les 18:34

Imatge d'un dels accidents d'aquest divendres a Biscarri. Foto: Pallars Digital


Fins a quatre vehicles s'han accidentat aquest divendres en un tram de dos quilòmetres i mig al voltant del punt negre de la C-1412b, al terme municipal d'Isona i Conca Dellà. Tot i que els vehicles han sortit de la via i han acabat a la cuneta, alguns d'ells bolcats, tant els conductors com els acompanyants han resultat il·lesos. Aquest és el mateix punt on entre els mesos de desembre i gener es van sinistrar fins a sis vehicles en només deu dies.

És, en concret, el tram situat entre els punts quilomètrics 33 i 35 de la C-1412b i que travessa el nucli de Biscarri. Es tracta d'una zona obaga i on el terreny és humit, fet que provoca les patinades dels vehicles que hi circulen, majoritàriament en direcció a Isona. A aquest fet se li ha de sumar la pluja caiguda les darreres hores i l'augment del trànsit, en gran part a causa dels turistes que es desplacen al Pirineu a gaudir del cap de setmana.

Cal recordar que l'Ajuntament d'Isona i Conca Dellà, arran de l'augment la sinistralitat dels darrers mesos en aquest punt, ha demanat un estudi per aclarir-ne el motiu exacte i mirar de trobar-hi solucions. A continuació mostrem els dos punts on es concentren la majoria dels accidents al punt negre de Biscarri.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació