Dimarts, 30 d'abril de 2024

Un triangle amorós entre tres dones a la tercera sessió d'«El projector»

"Luna en Brasil" és la pel·lícula escollida de la tercera sessió del cineclub de Mostremp

Redacció 3 de febrer de 2016 a les 11:19

Imatge promocional de la pel·lícula. Foto: Luna en Brasil


Torna el Projector de l'Associació Mostremp amb Luna en Brasil, un film basat en les històries reals de tres personatges femenins immersos en un triangle amorós. La projecció serà aquest dimecres, a les 22h, al cinema la Lira. El Projector és una iniciativa de l'Associació Mostremp d'amics del cinema de Tremp i compta amb l'organització també de l'Ajuntament de Tremp

Sinopsi

Anys 50. La poetessa americana guanyadora d'un Pulitzer Elizabeth Bishop (Miranda Otto) arriba al Brasil. Un cop allà, el sol i la sensualitat del país inunden l'entorn de la tímida i delicada Elizabeth. Allà coneix qui serà l'amor de la seva vida, l'arquitecta Lota de Macedo Soares (Glória Pires), parella de la seva amiga Mary.

El triangle amorós entre aquests tres personatges és el pilar fonamental de la pel·lícula, que passa per sobre dels clixés de "pel·lícula d'amor entre lesbianes" per passar a ser un retrat realista i commovedor de la irracionalitat de l'amor i del "Carpe Diem" barrejat amb dosis de gelosia, baralles i mirades de cua d'ull. Basada en la història real dels personatges.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació