Dimecres, 1 de maig de 2024

Un pallarès a l'elit de la barberia

Xavier Camacho (Xavierperruquer), establert a la Pobla de Segur, participarà al STS Beauty Barcelona del 13 al 15 de febrer

Jordi Ubach 20 de gener de 2016 a les 09:31

Xavier Camacho, tallant els cabells a un client. Foto: Xavierperruquer


Dins el marc de la STS Beauty Barcelona, la fira professional d'imatge personal, bellesa i qualitat de vida de la capital catalana, enguany s'ha organitzat un esdeveniment sense precedents que pretén reunir deu futurs pesos pesants de la barberia espanyola. Entre els seleccionats hi figura un barber pallarès: es tracta de Xavier Camacho, propietari de Xavierperruquer, amb seu a la Pobla de Segur.

El xou, que tindrà lloc entre els dies 13 i 15 de febrer, consistirà en una sèrie de cinc enfrontaments per parelles entre els barbers seleccionats, que es batran en diferents duels en el transcurs dels tres dies que dura la mostra. Camacho competirà amb Andreu Ribes, Antonio Mateo, Gerard Acon, Jose Martín Almeida, Juan Carlos Nájera, Nacho Viroga, Samuel Debet, Saul Sancho i Toni Delgado.

Un pallarès nascut a Guadalajara

Xavier Camacho, de 44 anys, va néixer a Guadalajara, tot i que fa 24 anys que viu a la Pobla de Segur, on va establir el seu negoci. Viu amb passió el seu ofici, que va començar amb només 16 anys, i se sent "més poblatà que l'arbre de la plaça". L'any 2011 li donà a la barberia un salt de qualitat, reinventant-se i oferint a la seva fidel clientela les darreres tendències en el sector. Un procés d'aprenentatge constant que l'ha portat a participar en un certamen de primer ordre com és el STS Beauty Barcelona.

Camacho es mostra content i il·lusionat davant la nova experiència que se li presenta, i ha defensat el paper de les barberies de poble, ja que segons afirma, la seva clientela "mereix tenir el mateix servei que podria trobar en una gran ciutat". En poc menys d'un mes tindrà l'oportunitat de demostrar-ho fora de l'àmbit rural, davant desenes de persones.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació