Dilluns, 13 de maig de 2024
esports

​Marc Vilanova fitxa pel Massi Kuwait Cycling Project

Com en la passada temporada, el ciclista de Tremp competirà en categoria Continental UCI

Redacció 14 de gener de 2016 a les 11:35

Vilanova correrà per segon any consecutiu com a professional. Foto: Vanesa Alonso


Un cop finalitzada la seva primera temporada com a ciclista professional i després de diversos mesos de reunions i negociacions, el ciclista de Tremp, Marc Vilanova, s'ha convertit en nou corredor del Massi Kuwait Cycling Project. Es tracta d’un equip que s’ha renovat amb nous patrocinadors i corredors europeus, que competirà en la categoria Continental UCI i estarà recolzat tant per la marca de bicicletes catalana Massi com pel govern de Kuwait.

Està previst que l’equip participi en diferents proves a l’Àfrica, l’Àsia i Europa, principalment a Espanya, Portugal i França. "Fitxar pel Massi Kuwait Cycling Project em fa molt feliç, ja que es un projecte en el que hem treballat i ara només queda fer-ho sobre la bicicleta. És un projecte de dos anys, fet que ens dona tranquil·litat i calma. Tant de bo es pugui allargar en el temps", ha explicat Vilanova, que complirà d'aquesta manera el seu segon any com a professional.

Desprès de la seva primera temporada com a professional a l’equip Start Massi Cycling Team, Marc Vilanova afronta aquesta segona temporada amb molta il·lusió i ganes de seguir creixent en aquest esport.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació