Dimarts, 30 d'abril de 2024

«El projector» ​porta a Tremp un dels films més provocadors del 2015

"El cadàver de Ana Fritz" és la pel·lícula escollida de la segona sessió del cineclub de Mostremp

Redacció 7 de gener de 2016 a les 11:01

Imatge promocional de la pel·lícula. Foto: El cadáver de Ana Fritz


Després de la inauguració d'El Projector amb la impactant Niebla (Haemoo), el primer Projector de 2016 de l'Associació Mostremp arrenca amb El cadáver de Ana Fritz, un film que porta alguns dels límits morals de la nostra societat fins a les últimes conseqüències. La projecció serà el proper 7 de gener (22h) al cinema la Lira.

Després de la mort d'Anna Fritz, una jove i bella actriu, tres joves entren al dipòsit de cadàvers disposats a admirar la bellesa del seu cos nu. S'adonen que podrien posseir-la i ningú ho sabria. Víctimes dels seus instints més bàsics i primitius, no saben que poc a poc descendiran a un infern del que els costarà molt sortir-ne.

El Projector és una iniciativa de l'Associació Mostremp d'amics del cinema de Tremp i compta amb l'organització també de l'Ajuntament de Tremp. Per a fer possible aquestes sessions ha estat clau el suport dels Cinemes Girona de Barcelona que participa activament en la selecció i la programació de les pel·lícules i que esdevé una garantia de qualitat per la programació.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació