Dilluns, 6 de maig de 2024

Mercadona aposta definitivament per Tremp amb previsió d'obrir el 2017

El nou projecte contempla un canvi d'ubicació respecte l'inicial | La nova superfície se situarà a l'entrada sud de la ciutat, prop de l'Institut

Jordi Ubach 27 de gener de 2016 a les 09:02

Terrenys on s'ubicarà el nou Mercadona de Tremp. Foto: Google


Els propietaris de Mercadona tenen clar que obrir una nova superfície a Tremp està entre les seves prioritats. Per això, i després que el primer intent d'obrir un supermercat a la capital del Pallars Jussà s'hagi vist truncat per desavinences amb els propietaris dels terrenys situats a l'Avinguda Alcalde Altisent, la cadena ha buscat un nou espai per dur a terme la seva expansió a les comarques pallareses.

L'Ajuntament de Tremp i l'empresa valenciana es troben en negociacions per obtenir les llicències oportunes que, de veure's concretades, permetran instal·lar el nou supermercat a l'entrada sud de la ciutat per la carretera C-13, entre els Mossos d'Esquadra i l'Institut de Tremp, en uns terrenys actualment erms. Amb aquest canvi d'ubicació, les noves previsions de Mercadona apunten a una possible obertura de la nova superfície a mitjans del 2017.

La intenció de Mercadona d'expandir-se al mercat lleidatà i pirinenc no és una novetat. La darrera capital on s'ha instaurat és la Seu d'Urgell, on va inaugurar instal·lacions el passat 2015, o a Vielha, on ho va fer el 2013. Es calcula que l'obertura d'aquest supermercat suposaria la creació d'una quarantena de llocs de treball a Tremp.

Nota d'aclariment de l'Ajuntament de Tremp

En referència a aquesta mateixa notícia, el consistori trempolí ha volgut puntualitzar en una nota d'aclariment que no està negociant amb la firma de supermercats per aconseguir les corresponents llicències urbanístiques. La tasca de l'Ajuntament, segons aquesta nota, "es limita a complir amb la legislació vigent en matèria urbanística, tramitant els expedients que s'escaiguin". L'esmentada nota conclou que l'expedient de l'ajuntament està en una fase inicial de tramitació. 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació