Dimarts, 7 de maig de 2024

El Consell del Jussà crea sis llocs de treball per a aturats

Gràcies al Programa Treball i Formació convocat pel Servei d’Ocupació de Catalunya

Redacció 29 de desembre de 2015 a les 10:25

Els sis nous treballadors reunits ahir a la sala de plens del Consell. Foto: Consell Comarcal


El Consell Comarcal del Pallars Jussà ha formalitzat aquest dilluns els contractes amb sis treballadors/es que participen en el Programa Treball i Formació convocat pel Servei d’Ocupació de Catalunya. El programa té com a objectiu afavorir la inserció laboral i millorar l’ocupabilitat de les persones aturades beneficiàries de la renda mínima per motius socials. 

Aquests treballadors/es han estat contractats per un període de 6 mesos pel Consell Comarcal per realitzar accions laborals i formatives. Amb aquest programa, es beneficien d’un contracte laboral a jornada completa. Treball i Formació ofereix als seus destinataris, d’una banda, experiència laboral en diferents tasques de caràcter públic i d’interès social i, alhora, porta associada una part formativa professionalitzadora que els ajudarà a millorar la seva ocupabilitat.

Aquests treballadors són majoritàriament peons forestals, mossos de magatzem, etc i duran a terme treballs de millora i manteniment de l’espai públic, de camins i pistes forestals i també de suport al programa d’intervenció a les persones en situació de vulnerabilitat que inclou entre altres el banc dels aliments i la borsa de material reutilitzable. 

El president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Constante Aranda, considera que aquests projectes són molt importants per afavorir la inserció socio-laboral i millorar les condicions personals, socials, familiars i d’ocupabilitat d’aquest col·lectiu. Aquest programa estimula la cooperació entre els equips de serveis socials i d’ocupació de la comarca.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació