Diumenge, 5 de maig de 2024

Activitats nadalenques a les estacions d'esquí pallareses

Espot i Port Ainé tenen a punt els Parc Lúdics, on es pot gaudir de trineus, tubbing i altres activitats

Redacció 24 de desembre de 2015 a les 10:34

El Parc Lúdic de Port Ainé, en una imatge d'arxiu. Foto: Skipallars


Les estacions d'esquí pallareses de FGC, Espot i Port Ainé, ja tenen a punt les activitats per aquests dies de Nadal. Les dos estacions de Skipallars obriran els seus Parcs Lúdics, on els visitants podran gaudir de totes les seves activitats. A Port Ainé, els visitants poden gaudir de les pistes de trineus i tubbing, el jardí de neu o el Disc Golf. El Parc Lúdic de Port Ainé estarà obert durant tota la temporada d'esquí, cada dia, de 9:30h a 16:30h.

Durant aquesta temporada d'hivern, a més, els usuaris podran jugar dins el Parc d'Aventura de Port Ainé als Arbres-Circuit Multiaventura, un parc d'aventura entre arbres on petits i grans podran travessar un circuit de múltiples activitats. Es tracta d'un recorregut de 7 metres d'alçada, al qual s'accedeix a partir d'unes escales movedisses amb troncs i que està format per 1 pont tibetà, 3 torres i 2 tirolines. El circuit és apte per a tots els públics, a partir dels 7 anys i 1,20 m d'alçada (ambdues condicions obligatòries). Els infants han d'anar sempre acompanyats per un adult. 

A Espot, per altra banda, s'obrirà el seu Parc Lúdic, que inclou un ampli ventall d'activitats, entre les quals destaquen l'itinerari amb raquetes de neu, la pista de tubbing i de trineus o el jardí de neu, entre d'altres. Aquests dies, els usuaris tindran la possibilitat d'adquirir el Forfet del Parc Lúdic, que inclou una pujada i baixada amb el Telecadira La Roca, accés a la Cinta de debutants de la zona del Parc Lúdic i tres hores d'ús il·limitat de les activitats del parc. L'horari d'obertura del parc és de dilluns a diumenge, de 9:30h a 16:30h.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació