Dimarts, 30 d'abril de 2024

El Parc Natural reuneix al sector turístic per emprendre nous recursos

Destaquen les noves eines digitals i les accions de dinamització del turisme familiar

ACN / Redacció 15 de desembre de 2015 a les 09:27

La jornada ha tingut lloc a la seu del Parc, a Llavorsí. Foto: Territori


El Parc Natural de l'Alt Pirineu ha presentat aquest dilluns a Llavorsí les noves eines i recursos per dinamitzar el sector turístic dins la seva zona d'influència. En destaquen les relacionades amb les activitats familiars, les noves rutes a peu i en BTT que s'ofereixen als visitants, i els nous recursos digitals. L'explicació ha anat adreçada a tècnics d'espais naturals i del sector turístic, que ha valorat molt positivament la iniciativa i ha explicat que és una manera fàcil d'oferir noves activitats als seus clients i contribuir a donar a conèixer aquest espai protegit. 

Al llarg del 2015, gràcies a les subvencions que dóna el Parc Natural de l'Alt Pirineu, s'han generat noves eines i recursos turístics com aplicacions de mòbil, rutes interpretades, travesses de muntanya o quaderns de camp. El Parc ha reunit aquest dilluns al sector turístic per donar-los a conèixer tota aquesta informació i que la divulguin entre els clients dels seus establiments o oficines de turisme de la zona.

Entre les novetats que s'han exposat durant la jornada destaca "El Pas de l'Ossa" i "Explora el Parc", dos iniciatives dirigides a un públic familiar i creades per l'empresa Aixortà i l'Associació la Paniquella. Com a novetat per al que fa a recursos digitals s'ha presentat el quadern de camp de l'App sobre el Parc Natural de l'Alt Pirineu i Belibasta, proposta del Camí de l'últim càtar.

El Parc Natural compta amb la travessa de muntanya La Porta del Cel. Aquest 2015 s'hi ha unit: rutes del refugi Vall de Siarb, ruta de la Llobatera de Lladorre, del Santuari d'Arboló i rutes BTT Cims de l'Alt Pirineu.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació