Dimarts, 23 d'abril de 2024

18.600 euros al Jussà per pal·liar els danys de les tempestes de l'any passat

Els ajuts serviran per reparar equipaments i serveis públics malmesos als ajuntaments de Tremp i Isona i Conca Dellà

Redacció 10 de desembre de 2015 a les 13:01

Tremp i Isona podran reparar els desperfectes de les tempestes. Foto: Domènec Llop


El Departament de Governació i Relacions Institucionals de la Generalitat de Catalunya ha atorgat ajuts per un valor d'1.936.829 euros a una seixantena de municipis catalans, entre els quals es troben els de Tremp i Isona i Conca Dellà, amb la finalitat d'atendre el finançament de les actuacions d'emergència que els ens locals van haver de realitzar arran dels episodis de pluges torrencials i ventades produïts entre els mesos de novembre de 2014 i gener de 2015.

Aquests fons s'han destinat principalment a sufragar actuacions que van dur a terme per restablir la normalitat a les zones sinistrades, majoritàriament neteja d'arbres caiguts a la via pública o obres per reconstruir o arreglar equipaments i serveis municipals danyats. En concret, al Pallars Jussà li pertoquen 18.647,25 euros, dels quals 13.260,16 són per l'Ajuntament de Tremp i 5.387,09 per Isona i Conca Dellà. El Pallars Sobirà no ha rebut cap ajut.
 
A la tardor i l'hivern passats es van produir pluges torrencials i ventades que van malmetre greument infraestructures i serveis públics dels ens locals de diverses comarques. Aquests fets van motivar l'adopció de mesures urgents per part de les entitats locals per poder restablir la normalitat en les zones sinistrades.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació