Dilluns, 29 d'abril de 2024

Els veïns de Tremp escolliran el cap de cartell de la Festa Major 2016

Boikot, Aspencat, Brams, Canteca de Macao, Gatillazo i Siniestro Total, les opcions

Redacció 24 de novembre de 2015 a les 10:23

Oques Grasses actuant a la Festa Major de Tremp el passat setembre. Foto: Eduard Morató


La Comissió de Festes de Tremp, amb el suport de l'ajuntament, ha decidit engegar un procés participatiu per tal que els trempolins i trempolines puguin escollir quin grup els agradaria que vingués a actuar per la Festa Major. D'acord amb el pressupost disponible s'ha preparat un preselecció de grups que a la Comissió li han semblat interessants. Ara caldrà que els ciutadans hi diguin la seva responent a l'enquesta que s'ha preparat.
 
Per tal de poder votar, cal que les persones interessades es donin d’alta al portal participatiu del consistori, amb un termini d'inscripció fins el dia 6 de desembre. El dia 7 de desembre els inscrits rebran l'enquesta per correu electrònic i podran contestar-la. Els grups pre-seleccionats són els madrilenys Boikot, els valencians Aspencat, els berguedans Brams, Canteca de Macao, Gatillazo (liderat per l'incombustible Evaristo de La Polla Records) i els mítics Siniestro Total.
 
Aquest és el primer procés que s’inicia a través del portal participatiu de l'ajuntament per conèixer l'opinió dels ciutadans i ciutadanes, tot i que el consistori ja ha tingut en compte la visió i preferències de la ciutadania en altres ocasions, com és el cas de la consulta als veïns sobre els canvis de direcció proposats en alguns carrers. La intenció de l'equip de govern és continuar treballant en aquesta línia, ja sigui a través de la xarxa o amb reunions, per avançar cap a un model de ciutat més participativa i iniciar processos participatius en més àmbits d'interès comú.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació