Diumenge, 5 de maig de 2024

El Consell del Sobirà justifica l'acomiadament d'una treballadora

El consistori defensa que existeixen evidències i queixes fonamentades que justifiquen la decisió presa

Redacció 29 d'octubre de 2015 a les 13:18

L'empleada treballava a la deixalleria d'Esterri d'Àneu. Foto: Jordi Ubach


El Consell Comarcal del Pallars Sobirà ha justificat aquesta setmana l'acomiadament d'una empleada de la deixalleria d'Esterri d'Àneu, gestionada per l'ens comarcal, després que la CUP denunciés els fets a través d'un comunicat emès als mitjans el passat divendres. Segons fonts del consistori, existeixen proves i evidències que expliquen l'acomiadament, així com "queixes fonamentades" que justifiquen la decisió presa. 

Segons sembla, la treballadora acomiadada feia "sortejos" amb els residus que arribaven a la deixalleria i que encara podien ser reutilitzats a l'estar encara en bon estat. Segons el president del Consell Comarcal, Llàtzer Sibís, "un servidor públic ha de donar garanties d'igualtat i aquesta persona va fer un mal servei". L'afectada va confirmar al diari Segre aquests sortejos, tot i que va afegir que mai se la va avisar des del Consell Comarcal.

En referència al fet que la persona que ha substituït l'empleada acomiadada sigui el nebot d'una senadora de CiU, Sibís ha defensat que "té el mateix dret que qualsevol altre" a ocupar aquesta feina, i ha afegit que el nou treballador ja havia exercit aquesta feina en un passat.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació