Divendres, 19 d'abril de 2024

El musical d'«El Rei de la Selva» arriba a Sort

Un espectacle premiat internacionalment que combina música i circ amb els valors familiars | Aquest vespre, a les 19:30h, al pavelló d'esports

Redacció 11 d'octubre de 2015 a les 11:57

L'Ajuntament de Sort i Gatzara Espectacles presenten El Rei de la Selva, un espectacle excepcional, fruit de la unió de les disciplines de les arts escèniques africanes, occidentals i asiàtiques conjuntament amb la fusió de les més sofisticades atraccions de circ premiades internacionalment. Un espectacle únic carregat de valors familiars, que demostra la vinculació de cadascun de nosaltres amb les nostres arrels.

El Rei de la Selva fa que l'espectador, a més de gaudir-ne, reflexioni sobre els valors dels altres i de nosaltres mateixos, amb un cant al respecte i a l'amor a la natura. Un veritable tribut a una història de llegenda amb un espectacle musical i de circ, inèdit a Europa, amb temes musicals com El ciclo vital, Yo voy a ser el Rey León, Hakuna Matata o La noche del amor. L'espectacle tindrà lloc aquest diumenge, al pavelló d'esports Els Til·lers, a partir de dos quarts de vuit del vespre.

A més, podreu gaudir d'un grup de 20 ballarins i 10 actors que representaran números d'interpretació escènica, ball africà, dansa contemporània, ball líric i parkour. Durant el cap de setmana podeu adquirir la vostra entrada (fins diumenge al matí) a les Oficines de Turisme del Pallars Sobirà (a Sort), Esterri d'Àneu, La Pobla de Segur i el mateix dia, a partir de les 18h, al poliesportiu de Sort. El preu és de 12 euros. Gratuït pels nens d'1 i 2 anys que no ocupin seient.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació