Dijous, 18 d'abril de 2024

El president del Grup Bonpreu, Joan Font, convidat a la «Trobada Jussactiu»

El sopar, dins el marc de les "Trobades Jussactiu", tindrà lloc el dissabte 14 de novembre

Redacció 10 d'octubre de 2015 a les 11:29

Joan Font, president del Grup Bonpreu. Foto: Adrià Costa


La Societat de Foment del Pallars Jussà SA, Jussactiu, organitza un nou sopar dins del cicle de "Trobades Jussactiu" que s'organitzen amb caràcter trimestral. En la propera edició, que tindrà lloc el dissabte 14 de novembre a l'Hotel Terradets de Cellers, el convidat serà Joan Font, president del Grup Bonpreu (marques Bon Preu, Esclat i Esclatoil). En l'anterior trobada es va comptar amb la presència del conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell.

Bon Preu és un referent destacat en el sector de la distribució. Acaba d'anunciar una nova inversió de 60 milions d'euros en l'obertura de nous establiments i la contractació de 400 empleats al 2016, que permetran que el Grup arribi a una plantilla de 5.500 empleats. Tenen un supermercat a Tremp. Fa pocs dies han anunciat la posta en marxa d'un innovador sistema de compra per Internet on els clients arribaran als seus establiments i ja trobaran preparats els productes que volen adquirir.

Font exposarà la seva opinió respecte a l'evolució i futur d'un sector tant dinàmic com el de l'alimentació, la veritat sobre la qualitat de les marques blanques, el futur dels productes ecològics i de proximitat, l'evolució de les compres per Internet, la competència, la tendència dels preus i conèixer si dins dels seus plans d'expansió tenen previst créixer a la comarca del Pallars Jussà.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació